OIP
Parochie Sint Maarten heet u welkom !

Onze parochie bestaat uit zeven kerken in Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Voorhout en Warmond. Samen vormen zij het middelpunt van een levendige rooms-katholieke gemeenschap in de Duin- en Bollenstreek. Op deze website vindt u alle informatie over de activiteiten in de zeven parochiekernen en de vieringen in onze kerken.

De Sint Victorkerk in Noordwijkerhout is de hoofdkerk van de parochie tot 11 november 2018. De parochiekerk van Parochie Sint Maarten is de Sint Jeroenskerk in Noordwijk

VASTENACTIE, KLIK HIER VOOR DE SPECIALE PAGINA

25feb10:00Woord- en CommunievieringSint Jeroenskerk

25feb10:00EucharistievieringSint Bartholomeuskerk

25feb10:00EucharistievieringSint Victor Kerk

25feb10:00EucharistievieringSint Pancratiuskerk

27feb19:1519:45Vesperviering in de VeertigdagentijdSint Pancratiuskerk

Activiteiten

25feb11:00"Shop in church" Pancratiuskerk Sassenheim voor Vastenactie OyugisSint Pancratiuskerk

28feb13:30de kletskop creatieve middagVictorhuis

28feb20:0022:00Films op weg naar PasenJulianakerk Sassenheim

03mrt13:30Oyugis wandeling in de duinen

03mrt20:00M25 Verkoop voor OyugisSint Matthiaskerk

home_ime_03

Palliam verrijkt je leven van alledag met
inspiratie bezinning & ontmoeting.

telefoon-met-logo
Onze Kerk App

Onze Kerk is de app voor kerken in Nederland. Selecteer in de app de kerk waarover U meer wilt weten en blijf op de hoogte van al het nieuws

Onze Kerk geeft u snel toegang tot bijvoorbeeld nieuwsberichten, agenda, vieringenrooster, foto’s, contactgegevens, video’s en tweets.