skip to Main Content

Alphacursus: Is er meer? - De Verdieping Voorhout

01feb19:00Alphacursus: Is er meer? - De Verdieping Voorhout

Evenement Details

Wat gaat 2024 jou brengen?
Zoek je meer inhoud? Wil je je leven op een ander spoor zetten? Heb je vragen over hoe het verder moet met de wereld en/of jezelf? Vraag je je af wat de zin is van dit alles?
Dan is een Alpha-cursus iets voor jou! Tijdens tien interactieve en gezellige avonden ontdek je meer over wat het christelijk geloof inhoudt. Maak je klaar voor een groot avontuur, want saai gaat het zeker niet worden!
We beginnen iedere avond aan tafel met een lekkere maaltijd. Je ontmoet nieuwe mensen en denkt samen na over inspirerende onderwerpen, zoals “Is er meer?”, “Wie is Jezus?” Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeen, daar is alle ruimte voor.
De Alpha-cursus begint op donderdag 1 februari 2024 om 19.00 uur in de Verdieping in Voorhout. Deze eerste avond is geheel vrijblijvend en bedoeld om te zien of het wat voor jou is! Wij hebben in ieder geval zin om jou te ontmoeten.
Lijkt het je wat? Meld je aan bij het lokale secretariaat van de Bartholomeuskerk. Wil je meer weten over deze cursus? Kijk dan op: https://www.alpha-cursus.nl/cursus/alpha-voorhout-5/
Ook kun je contact zoeken met Truus Warmerdam of Emmy van Noort.

meer

Tijd

(Donderdag) 19:00

Locatie

De Verdieping - Voorhout

Back To Top