december, 2021

09dec14:0015:30Grasduinen in de bibliotheek van GodDuinzaal van de Maria ter Zeekerk

Staat hij bij jou ook al jaren in je thuisbibliotheek? Die bibliotheek van God die we beter kennen als de Bijbel. En staat hij daar alleen maar te staan, in plaats van dat je leest wat er in staat, omdat je niet goed weet waar je moet beginnen?

Kom dan naar de grasduinbijeenkomsten rond de bijbel onder leiding van Charles Horsthuis. Iedere bijeenkomst ga je samen met hem en anderen een Bijbelverhaal lezen en op zoek naar wat deze tekst jou wil zeggen. Het samen lezen met anderen, horen over de achtergronden bij het verhaal en in gesprek gaan laat je ervaren dat deze bibliotheek, deze verzameling van boeken, super actueel is en je handvatten kan aanreiken waar je wat aan hebt vandaag de dag.

Enige kennis van de Bijbelverhalen is wenselijk. Het is echter ook weer geen diepgravende Bijbelstudie.

Meer informatie en inschrijven:

(Donderdag) 14:00 - 15:30

Duinzaal van de Maria ter Zeekerk