skip to Main Content

mei, 2021

26mei19:3020:15KathoContent - Palliam onlinePositief nieuws brengen, een hele klusOnline

meer

Evenement Details

Journalist en theoloog Hendro Munsterman is als geen ander ingevoerd in het Vaticaan. In KathoContent bespreekt hij actuele thema’s. Het thema dit keer is: positief nieuws brengen, een hele klus.

Sommige woorden roepen automatisch beelden bij ons op. Evangeliseren bijvoorbeeld. De één denkt direct aan een Jehova’s getuige die aan de deur staat, een ander aan een zendeling die in Afrika de mensen gaat vertellen over God en weer een ander denkt aan mensen met geitenwollen sokken en sandalen. Vele associaties zijn mogelijk. Tegelijk is evangeliseren een opdracht die alle christenen ter wereld hebben. Ga uit en verkondig het evangelie, het goede nieuws, aan iedereen zegt Jezus tegen zijn leerlingen. Maar hoe doe je dat? durf je dat? en nog wat anders; zit de wereld daarop nog te wachten?

Op deze en andere vragen rondom deze christelijke opdracht van nieuwe en oude evangelisatie zal door Hendro worden ingegaan. Spannende materie waar niet iedere gelovige christen altijd even goed raad mee weet.

Inschrijven kan op: https://www.palliam.nl/programma/kathocontent-~-online-2

Hand Inserting Heart Shape In Crucifix Slot On White Background

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 20:15

Locatie

Online

Back To Top
X