mei, 2022

06mei20:30PAVEIVO, kerkenveiling Sint Bartholomeus VoorhoutCheers, tegenover de Sint Bartholomeuskerk

Vrijdagavond 6 mei a.s. om 20.30 u vindt weer de jaarlijkse Kerkenveiling plaats bij  “Cheers”. Na 2 jaar van een veiling via inschrijfformulieren gaan we dit jaar weer voor een fysieke veiling. De opbrengst van deze veiling is bestemd voor het financieel reilen en zeilen van de Bartholomeuskerk. Denk niet van ik kom toch alleen met kerst in de Kerk die veiling is niets voor mij, voor je het weet kom je er vaker en staat hij toch voor je klaar. Denk bijvoorbeeld eens aan Dopen, Heilige Communie, Vormsel of Huwelijk. Kortom grijp u kans om financieel iets bij te dragen aan uw Kerk en er nog een leuk artikel aan over te houden met een gezellige avond op de koop toe. Vooral voor nieuwe parochianen met ons groeiende dorp de gelegenheid om de kerkgemeenschap eens van de andere kant te zien. Voor meer informatie belt u even met Maarten v.d. Nouland 06 53497342 of Rik v Wieringen 06 16883759. Tot ziens bij “Cheers”.

Uitgebreide informatie vindt u op de website onder her kopje “Nieuws” . Tevens kunt u daar ook de catalogus voor 2022 vinden.

(Vrijdag) 20:30

Cheers, tegenover de Sint Bartholomeuskerk