skip to Main Content

PAVEIVO - Kerkenveiling Voorhout - in Cheers

10mei20:30PAVEIVO - Kerkenveiling Voorhout - in Cheers

Evenement Details

Vrij­dagavond 10 mei aanstaande vindt  bij “Cheers” aan de Herenstraat in Voorhout weer de jaarlijkse kerkenveiling van de Bartholomeuskerk plaats. Deze veiling, in de wandelgangen beter bekend als de Paveivo, is een veiling van allerhande artikelen die ter beschikking zijn gesteld door bedrijven, winkeliers en parochianen. De opbrengst van deze veiling is bestemd voor het financiële reilen en zeilen van de Bartholomeuskerk, onderdeel van het cluster Sint Maarten.
De avond begint om 20.30 uur, maar u kunt de hele avond in- en uitlopen, want het duurt tot in de kleine uurtjes. Ook als u eerst iets anders te doen heeft, bent u om 23.00 uur nog steeds van harte welkom. Dus schroom niet en kom dit jaar (weer) eens kijken.
Vooral voor nieuwe parochianen in ons groeiende dorp is dit dè gelegenheid om onze parochiegemeenschap eens van een andere kant te bekijken.  Het aanbod is als vanouds weer gevarieerd: diverse dranken, vleessoorten, autobenodigdheden, Moederdag taarten, plant­jes, bloemen, luchtjes, dinerbonnen voor verschillende restaurants enz. Bijna de gehele middenstand doet mee, dus u kunt het zo gek niet bedenken of het is er.
De Bier en Spijs avond bij restaurant Boerhaave begint steeds meer bezoekers te trekken en staat op 7 november bij Boerhaave gepland, een aanrader voor de bierliefhebber.
De kerstworkshop, altijd een gezellige avond met een hapje en een drankje en natuurlijk een mooi kerststuk, zal dit jaar plaats vinden op woensdag 11 december.
Het klaverjassen met Pastoor Straathof is op 9 januari 2025, een geheel verzorgde avond met een hapje en een drankje, zo aan het begin van het jaar altijd gezellig.
Kortom: allemaal leuke items om met een gezellige  avond uit de kerk te sponsoren.
Graag tot ziens!

PAVEIVO-Catalogus 2024a

meer

Tijd

(Vrijdag) 20:30

Locatie

Cheers, tegenover de Sint Bartholomeuskerk

Back To Top