Solidariteitsmaaltijd

08mrt17:45Solidariteitsmaaltijd

Tijdens deze maaltijd komen wij als parochianen en niet-parochianen bij elkaar om samen stil te staan rond het vastenproject dat centraal staat tijdens deze maaltijd.
Wij nodigen u graag uit om deze avond met ons mee te eten.

De maaltijd vindt plaats op vrijdag 8 maart in De Roef, naast de Sint Bartholomeuskerk, Herenstraat 47 te Voorhout.
U bent vanaf 17.45 uur welkom en wij starten om 18.00 uur.

De minimale bijdrage voor de maaltijd is € 7,50. Hiermee zijn de kosten betaald voor het eten, maar wij zouden ontzettend blij zijn als u de bijdrage wilt verhogen met een extra bedrag om het vastenproject te kunnen ondersteunen. Dit jaar ondersteunen we het project Fidesco in Burundi voor beter onderwijs aldaar.

U kunt zich opgeven bij het lokale secretariaat van de Sint Bartholomeuskerk, onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en het aantal personen dat komt eten. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Telefoonnummer: 0252-211372 of via de mail: sintbartholomeus@parochiesintmaarten.nl

(Vrijdag) 17:45

De Roef, Voorhout