mei, 2022

17mei19:30Synodaal gesprek in onze parochieDe Maasgaarde, Herenweg 9 A, Noordwijkerhout

Paus Franciscus bouwt wereldwijd aan een kerk waaraan iedereen kan meedoen. Op dat vlak is er nog veel werk aan de winkel, maar alles begint met luisteren.
Daarom lanceerde hij een synode, die voor het eerst in de geschiedenis start met lokale gespreksrondes.
Ieder, hoe nauw of los ook verbonden met een kerk en geloof, is welkom om mee na te denken en mag initiatief nemen om een synodaal gesprek te voeren.

In onze parochie doen we dat op 17 mei aanstaande, aanvang 19.30 uur. Deze bijeenkomst wordt gehouden in De Maasgaarde, Herenweg 9 A in Noordwijkerhout.
Om als organisatie zicht te hebben op het aantal mensen dat aan het gesprek wil deelnemen, is aanmelding gewenst.
U kunt zich aanmelden bij het centraal parochiesecretariaat door uw naam door te geven en vanuit welke parochiekern u afkomstig bent.
Het telefoonnummer is 0252 255077 of via de mail: secretariaat@parochiesintmaarten.nl

Zie voor het volledige bericht het nieuwe Zevenblad van 25 maart tot 3 juni 2022, bladzijde 32.

(Dinsdag) 19:30

De Maasgaarde, Herenweg 9 A, Noordwijkerhout