skip to Main Content

Uitnodiging Palmpaasstok ophalen en viering kerk - Sint Bartholomeus

31mrt15:0016:30Uitnodiging Palmpaasstok ophalen en viering kerk - Sint Bartholomeus

Evenement Details

Beste jongens en meisjes,

Zondag 2 april is het Palmpasen. Op deze dag vieren we in de kerk dat Jezus aankwam in Jeruzalem. We vieren dat dit jaar met de Bartholomeuskerk en de Kleine Kerk samen, in de Bartholomeuskerk, met een leuke kinderviering.

Wij hebben daarbij de hulp van kinderen nodig. Als je het leuk vindt kan je je opgeven om een stukje voor te lezen tijdens de viering en ook mogen alle kinderen een mooie palmpaasstok maken en die wegbrengen naar iemand die daar vast heel blij van wordt. Dat kan iemand zijn die je zelf kent, of iemand die wij je doorgeven.

De stokken, broodhaantjes, papier enzovoort verzorgen wij. Je kan de stok vrijdagmiddag 31 maart tussen 15.00 uur en 16.30 ophalen in de Roef, dat is het gebouw dat naast de katholieke kerk staat. Je mag de stok dan thuis versieren met wat lekkers en/of wat moois. Met Palmpasen neem je je versierde stok mee naar de kerk, we verwachten je dan rond 9.50 uur in de Roef. Na de viering en de optocht met de muziekvereniging breng je hem bij iemand langs.

Lijkt dit je leuk, geef je dan voor 24 maart op op het onderstaande e-mail adres. We willen graag van je weten hoe je heet, wat je telefoonnummer is, of je een stok wilt maken en of je daar een eigen adres voor hebt. Als je dat hebt, willen we ook graag weten wie dat is en waar diegene woont. Dan zorgen wij dat er zoveel mogelijk mensen een stok krijgen, maar niemand er twee krijgt.

palmpaasstok@gmail.com

Nog even alles op een rijtje:

Wat vieren we: Palmpasen

Waar vieren we dat: in de Bartholomeuskerk, zondag 2 april om 10.00 uur

Wat kan je doen: een palmpaasstok maken, deze haal je op op 31 maart tussen 15.00 en 16.30 uur in de Roef (wel even opgeven voor 24 maart op bovenstaand e-mail adres) of een stukje voorlezen tijdens de viering.

Zijn er nog vragen? Dan kun je die ook altijd stellen via bovenstaand e-mail adres.

Wij hebben er zin in, we hopen jullie ook!

     

meer

Tijd

(Vrijdag) 15:00 - 16:30

Locatie

Sint Bartholomeuskerk

Back To Top