juli, 2022

julZomertentoonstelling in Maria ter Zeekerk - juli en augustus 2022Maria ter Zeekerk

Van 2 juli tot en met 28 augustus kunt u de grote Zomertentoonstelling bezoeken in de Maria ter Zeekerk, Nieuwe Zeeweg 73 te Noordwijk aan Zee.
Dit jaar is het thema “Samen voor Vrede”.
Deze expositie bestaat uit schilderijen, iconen, kalligrafie en foto’s van de in Noordwijk wonende fotograaf Farzad Ariannejad en illustrator Shaghayegh Marzban, beide afkomstig uit Iran.
Ook in de Duintuin is een wand van driehonderd panelen te bewonderen, beschilderd door professionals en amateurs van allerlei leeftijden onder wie ook de vluchtelingen uit Oekraïne en Syrië.

De openingstijden zijn: dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur, woensdag van 9.30 uur tot 16.30 uur en zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.30 uur.

De toegang is gratis.

Meer informatie kunt u vinden op de flyer, klik op de onderstaande link:

Flyer- Zomertentoonstelling 2022

Month Long Event (juli)