Kerkenveiling Sint Victor, vrijdagavond 1 november

SAVE THE DATE

Voor elk wat wils!
Vrijdagavond 1 november wordt weer de jaarlijkse kerkenveiling gehouden in het Victorhuis.
Reserveer deze datum alvast in uw agenda.
Op de veilingavond van vorig jaar was de opbrengst € 51.597,— en was daarmee ongeveer gelijk aan de opbrengst van het jaar daarvoor.
Door (nagekomen) giften en de opbrengst van de bollenpakketten is de uiteindelijke opbrengst uitgekomen op € 58.170,60. Dus geweldig mooi resultaat.
Maar nu zijn wij al weer begonnen met de voorbereiding van de nieuwe veiling. Naast een 10-tal projecten in derdewereldlanden gaat het grootste gedeelte van de opbrengst naar het onderhoud van onze kerk.
Onder het motto “Onderhouden en verbinden” zal dit worden besteed aan de volgende fase van het groot onderhoudsplan dat loopt tot 2021.
Deze fase omvat het vernieuwen van de leien (westzijde) van het dak van de kerk en het restaureren van 13 dakkapellen. Na de kermis zullen de verkopers van de loten weer bij u langskomen.
U laat ze toch niet voor niets komen?