BUSJE KOMT ZO! …. voor Oyugis!

In 2018 gaan we weer voor een eigen project in Oyugis, Kenia. Op verzoek van de leiding van Oyugis ditmaal voor de aanschaf van een (tweedehands) personenbus voor ongeveer 30 personen. Die zal voornamelijk gebruikt worden voor de scholen, maar ook ingezet voor het vervoer van groepen. De scholen ontbreekt het aan middelen om van de een naar de andere school te gaan voor bepaalde lessen, dat gaat nu te voet. Naast het gebruik van de bus voor de scholieren wordt er heel erg op gerekend dat er gebruik gemaakt kan worden door de andere groepen die binnen de gemeenschap een grote rol spelen: de sociale zorg, de medische zorg en de algemene voorzieningen.

We mikken op €17.000,-. Alle opbrengsten van de vastenzakjes komen ten goede aan ons doel! Als u rechtstreeks geld overmaakt aan de Vastenactie, vermeld dan dat het bestemd is voor Oyugis, anders gaat het naar het algemene project! U kunt ook geld overmaken naar: NL89 RABO 0168445840 van Sint Maarten, t.b.v. Oyugis.

Activiteiten tijdens de Vastenactie:

17 februari inzamelen goederen voor de verkoop bij Fancy Fair in de Maasgaarde, Herenweg 9a,
Noordwijkerhout. De opbrengst komt natuurlijk ten goede aan de bus voor Oyugis!
Heeft u nog leuke spullen staan die niet meer gebruikt worden? Vanaf 9.30 uur kunt
u ze inleveren bij de Maasgaarde. Tel. 0252-341063 als u niet zelf kunt komen. Géén
grote meubelen.

18 februari vanaf 11.00 Fancy Fair in de Maasgaarde. Verkoop ingezamelde goederen, boeken en planten, loterij, koffie/thee met gebak, grabbelton. Kom allemaal naar deze gezellige
markt!

Za 3 maart Te voet voor de bus!
Oyugis wandeling in de duinen (aanmelding via fjvandermeij@planet.nl of via de secretariaten; aanvang 13.30 uur, kosten €7,50 pp. (incl. koffie)

Solidariteitsmaaltijd:
9 maart vanaf 17.45 uur in de Roef. Onder het genot van een lekkere maaltijd zal er uitleg gegeven worden over het project en zal er een collecte gehouden worden voor Oyugis. De kostprijs voor de maaltijd is 5 euro. Alles wat de collecte dus meer op brengt is voor Oyugis!
Opgeven kan t/m 5 maart via het secretariaat van de kern Bartholomeus: telefoon: 0252-211372 of e-mail: sintbartholomeus@parochiesintmaarten.nl

Za 24 maart Golft u mee voor Oyugis?

Negen holes golfen op Tespelduyn voor het goede doel. Ontvangst v.a. 8.30

start om 9.30 . €27,50 p.p. Voor leden van Tespelduyn € 10,00. Aanmelding via deze link: https://goo.gl/forms/0TAFIonP9wnT8gDu2

Maak er een leuke dag van!

In verschillende kerken zullen artikelen worden verkocht na de diensten!