skip to Main Content

Aanmelden Palmpaastas voor kinderen uit Voorhout

Beste Jongens en meisjes uit Voorhout,

Over 2 weken, op zondag 28 maart, is het Palmpasen.

Helaas is het door het Coronavirus nog steeds niet mogelijk om met elkaar een mooie Palmpasen stok te versieren en bij mensen langs te brengen. Ook kan het Palmpasen koor en de viering met alle kinderen en de muziek in de kerk nog niet doorgaan.

Toch willen we Palmpasen niet zomaar voorbij laten gaan en de mensen laten weten dat we aan ze denken. Daarom hebben we bedacht om, net als vorig jaar, de mensen een Palmpasenkaart te sturen.

De kinderen die meedoen krijgen een cadeau tasje met daarin een kaart en een palmtakje thuisgebracht. Je kan dan zelf de tekening inkleuren en er nog iets leuks, denk aan paaseitjes, een bloemetje of iets dergelijks bij doen.

Op Palmzondag (28 maart) brengt iedereen zijn of haar tasje langs bij degene voor wie je dit gemaakt hebt. Uiteraard is het hierbij de bedoeling dat je je aan de Covid maatregelen houdt, dus etenswaren in de oorspronkelijke verpakking laten en het tasje bij de deur afgeven.

Wil je ook graag meedoen en een tasje met daarin een mooie kaart en een kleinigheidje bij iemand brengen? Geef je dan voor 19 maart op via deze link: Palmpasen 2021

Als je zelf iemand weet om het tasje te geven, kan je dat invullen op het formulier, graag zelfs! Zo zorgen we er met zijn allen voor dat zoveel mogelijk mensen verrast worden met Palmpasen.

De tasjes worden op vrijdag 26 maart bij jullie langsgebracht. We hopen op zoveel mogelijk deelnemers, zodat we heel veel mensen blij kunnen maken met Palmpasen!

Groetjes van de werkgroep Palmpasen,
Marloes Floor
Evelien Veens
Esther Hoeijmans
Anneke Booms
Angelique Verpaalen
Contact:  Palmpaasstok@gmail.com

2021 brief Palmpasen Voorhout

Back To Top