Van harte welkom op de pagina van Sint Jeroen.

De Sint Jeroenskerk is gevestigd aan de Van Limburg Stirumstraat 24 in Noordwijk Binnen. Het hoofdportaal van de kerk is dagelijks geopend en kunt u een indruk krijgen van het prachtige interieur dat in 2012 in oorspronkelijke stijl is teruggebracht. In het portaal kunt u – als u dat wenst – een kaarsje opsteken.

Het kerkhof van de parochiekern is gelegen aan de Gooweg (hoek van der Mortelstraat). Het kerkhof is dagelijks geopend van 09.00 – 18.00 uur.

Het secretariaat is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur.
Pastor : Th. Blokland

Wekelijkse Viering (-en)
Zondag 10.00 – 11.00 uur : Eucharistieviering of Woord- en Communiedienst
Dinsdag 09.00 – 10.00 uur : Eucharistieviering (in de kerkhofkapel aan de Gooweg)
Vrijdag 18.30 – 19.15 uur : Eucharistieviering (in Woonzorgcentrum Jeroen aan de Raadhuisstraat)
Zaterdag 9.00-9.30 Lauden

Koren
In de Sint Jeroenskerk zingen regelmatig het Sint Jeroenskoor, het Maria ter Zeekoor, het Meanderkoor en de Schola Gregoriana.

De beide Maarschalkerweerdorgels worden bespeeld door Arjan de Vos.