In de parochie Sint Maarten zijn er diverse kinder- jongerenkoren actief.

Parochiebreed:

In Noordwijk

Kinderkoor
Momenteel zijn er twee enthousiaste parochianen bezig met het opzetten van een kinderkoor.
Kent u kinderen die graag willen zingen?
Meld het bij het secretariaat: 071-3612590.

In Noordwijkerhout

Kinderkoor Schalmei van de St. Jozefparochie

Samen zingen, leren, maar ook heel veel lol maken, dat doen we bij Kinderkoor De Schalmei.
Het is een erg gezellige groep met jongens en meisjes vanaf groep 3/4 van de basisschool tot en met de 1e/2e klas van het voortgezet onderwijs. We zingen ongeveer 1 keer per maand tijdens een gezinsviering in de Jozefkerk en soms bij een ander evenement zoals een kerstconcert of theatervoorstelling. Ook doen we jaarlijks mee met de openluchtviering, een samenwerking van alle kinderkoren uit de Parochie Sint Maarten. De Schalmei staat onder leiding van Pauline van Eeden (zangdocente/piano), Lars Berg (gitaar) en wordt ondersteunt door Ellen van der Meer op dwarsfluit.

We vinden het altijd leuk als er nieuwe kinderen bij het koor komen. Je bent dan ook van harte welkom om gewoon een keer mee te zingen! We repeteren op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 uur in De Maasgaarde.
Heb je interesse of een vraag? Stuur ons dan een mailtje naar deschalmei@hotmail.com!

Kinderkoor Victor

Staat onder leiding van Tanja Klint-Duivenvoorden en wordt op de piano begeleid door Margot Troost. Het kinderkoor heeft ook een bandje, de bende van 5. Piano, hoorn, saxofoon, klarinet en slagwerk. De moeite waard om ze te horen spelen!

Nieuwe kinderen zijn altijd welkom, vanaf groep 3. Het kinderkoor zingt gemiddeld eens per 6 weken in de Victorkerk of in een andere kerk en heeft ongeveer 25 zingende leden. Repetitietijden: Maandagmiddag van 16.00-17.00 uur, in de Victorkerk. Van 16.30 tot 17.00 wordt er ingezongen.

Is er iemand die een keertje mee wil kijken of proberen, kom gerust binnen wandelen in de kerk op maandagmiddag.
Met vragen kun je bellen met Tanja Klint, Tel.: 0252-377988 of per email: s.klint@casema.nl

In Sassenheim

Kinderkoor: Vivo
Repetitie: woensdag
Dirigente: Aukje van der Neut
Contactpersoon: Tineke IJsselmuiden, tinekeijsselmuiden@hotmail.com

In Warmond

Kinderkoor Papillon

Het kinderkoor Papillon is een swingend kinderkoor met kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar. De repetities zijn op vrijdagavond van 19:15u-20:00u in de Matthiaskerk in Warmond. Wij zingen christelijke liedjes, kampliedjes en liedjes van kinderen voor kinderen. Een keer per maand treden wij zaterdagavond op tijdens een familieviering in de kerk

Sinds september 2019 leiden Daphne Wassenaar en Hilde Warmerdam het kinderkoor Papillon onder de muzikale begeleiding van Krijn Does op de piano.

Zou je het leuk vinden om bij ons te komen zingen, neem dan contact op via het secretariaat van de kerk.
Je bent altijd welkom!