In de parochie Sint Maarten zijn er diverse kinder- jongerenkoren actief.

Parochiebreed:

Barth-Westenwind
Dit jongerenkoor repeteert op maandag in Voorhout (de Roef) van 19.45u tot 21.15u. Dirigent is van Maarten van Wijk.
Contact: barth-westenwind@live.nl

In Noordwijk

Kinderkoor
Momenteel zijn er twee enthousiaste parochianen bezig met het opzetten van een kinderkoor.
Kent u kinderen die graag willen zingen?
Meld het bij het secretariaat: 071-3612590.

In Noordwijkerhout

Kinderkoor Schalmei van de St. Jozefparochie

Sa

men zingen, leren, maar ook heel veel lol maken, dat doen we bij Kinderkoor De Schalmei.
Het is een erg gezellige groep met jongens en meisjes vanaf groep 3/4 van de basisschool tot en met de 1e/2e klas van het voortgezet onderwijs. We zingen ongeveer 1 keer per maand tijdens een gezinsviering in de Jozefkerk en soms bij een ander evenement zoals een kerstconcert of theatervoorstelling. Ook doen we jaarlijks mee met de openluchtviering, een samenwerking van alle kinderkoren uit de Parochie Sint Maarten. De Schalmei staat onder leiding van Pauline van Eeden (zangdocente/piano), Lars Berg (gitaar) en wordt ondersteunt door Ellen van der Meer op dwarsfluit.

We vinden het altijd leuk als er nieuwe kinderen bij het koor komen. Je bent dan ook van harte welkom om gewoon een keer mee te zingen! We repeteren op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 uur in De Maasgaarde.
Heb je interesse of een vraag? Stuur ons dan een mailtje naar deschalmei@hotmail.com!

Kinderkoor Victor

Staat onder leiding van Tanja Klint-Duivenvoorden en wordt op de piano begeleid door Margot Troost. Het kinderkoor heeft ook een bandje, de bende van 5. Piano, hoorn, saxofoon, klarinet en slagwerk. De moeite waard om ze te horen spelen!

Nieuwe kinderen zijn altijd welkom, vanaf groep 3. Het kinderkoor zingt gemiddeld eens per 6 weken in de Victorkerk of in een andere kerk en heeft ongeveer 25 zingende leden. Repetitietijden: Maandagmiddag van 16.00-17.00 uur, in de Victorkerk. Van 16.30 tot 17.00 wordt er ingezongen.

Is er iemand die een keertje mee wil kijken of proberen, kom gerust binnen wandelen in de kerk op maandagmiddag.
Met vragen kun je bellen met Tanja Klint, Tel.: 0252-377988 of per email: s.klint@casema.nl

In Sassenheim

Kinderkoor: Vivo
Repetitie: woensdag
Dirigente: Aukje van der Neut
Contactpersoon: Tineke IJsselmuiden, tinekeijsselmuiden@hotmail.com

In Voorhout

De Vrolijke Nootjes

‘RK kinderkoor De Vrolijke Nootjes’ uit Voorhout bestaat momenteel uit ongeveer tien meisjes en jongens tussen de 7 en 12 jaar. Het kinderkoor zingt tijdens de gezinsmissen passende teksten op vrolijke melodieën. Het kinderkoor zingt ook met Kerstmis en rond Pasen en we treden af en toe op in woonzorgcentra in de regio.

Zing je ook mee? Zingen is leuk en gezellig om samen te doen en het kinderkoor kan nieuwe stemmen goed gebruiken! Het kinderkoor oefent iedere maandagavond in ‘De Roef’, Herenstraat 47 in Voorhout van kwart voor 7 tot half 8. Kom gewoon eens langs en neem een vriendje of vriendinnetje mee. (NB: Om goed mee te kunnen zingen moeten kinderen redelijk kunnen lezen, dit is in de regel vanaf groep 4.)
Het koorlidmaatschap kost 5 euro per jaar. Om iedereen te bedanken voor zijn/haar inzet wordt aan het eind van het jaar een gezellig uitje georganiseerd.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over ons kinderkoor?
Dan kunt u contact opnemen met Anne Marie Oskam, telefoon (0252) 233 133.

In Warmond

Kinderkoor Papillon

Het kinderkoor Papillon is een swingend kinderkoor met kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar. De repetities zijn op vrijdagavond van 19:15u-20:00u in de Matthiaskerk in Warmond. Wij zingen christelijke liedjes, kampliedjes en liedjes van kinderen voor kinderen. Een keer per maand treden wij zaterdagavond op tijdens een familieviering in de kerk

Sinds september 2017 leiden Daphne Wassenaar en Suze Does het kinderkoor Papillon onder de muzikale begeleiding van Krijn Does op de piano.

Zou je het leuk vinden om bij ons te komen zingen, neem dan contact op via het secretariaat van de kerk.
Je bent altijd welkom!