Raad van Kerken Sassenheim en de Kerken van Warmond

Commissie Vorming en Toerusting:

Naam: prof. dr. Arie van der Kooij
Telefoon:
E-mail: kgmjj_burggraaf@yahoo.com

Goed om te weten …
De Commissie Vorming en Toerusting van de Raad van Kerken van Sassenheim en de samenwerkende Matthias Parochie en de Protestantse Gemeente in Warmond brengt al een groot aantal jaren een gezamenlijk programma voor vorming en toerusting uit.

Aanmelden:
Aanmelden is verplicht. De kosten van de avonden zijn € 3,00 per activiteit. Mocht u verhinderd zijn een activiteit bij te wonen, terwijl u zich wel heeft opgegeven, dan is het vriendelijke verzoek u af te melden bij de coördinator van die avond. Indien u in het bezit bent van e-mail, dan bij voorkeur per e-mail. De geplande activiteiten gaan in principe altijd door. U ontvang dus geen bevestiging. Mocht echter door omstandigheden een datum worden gewijzigd of een activiteit niet doorgaan, dan ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld hiervan bericht. De avonden zijn gepland onder voorbehoud van de situatie rond het coronavirus en met inachtneming van de maatregelen die door de overheid zijn ingesteld.

Enkele activiteiten zijn ook via de livestream van de Protestantse Gemeente Sassenheim en de Protestantse Gemeente Warmond te volgen.

De in het boekje vermelde locaties zijn nog onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. Indien nodig worden activiteiten verplaatst naar een grotere locatie; u krijgt daarvan bericht, als u zich heeft aangemeld.

Programma-Vorming-en-Toerusting-2021-2022