skip to Main Content

Kerkenveiling Sint Bartholomeuskerk

Vrijdagavond 6 Mei vond bij “Cheers” de jaarlijkse kerkenveiling plaats van de Sint Bartholomeuskerk in Voorhout. Deze kerk is onderdeel van de parochie Sint Maarten. Na 2 jaar een online veiling gehouden te hebben, was dit weer de eerste fysieke veiling. Na een rustige start kwam er rond 21.00 uur wat meer snelheid in. Waar er aan het begin en einde van de avond nog wel eens koopjes tussen zitten brengen de verschillende kavels nu flink geld op. Een diner bon bracht al gauw 130 euro op, maar bollenpakketten haalde deze prijs ook met gemak. Alles bij elkaar een mooie avond voor onze kerk.

Voorzitter van het Paveivocomité, Maarten van den Nouland, kon dan ook rond half één een eindbedrag van € 32.360 bekend maken. Een bedrag dat ongeveer 10000 euro lager is dan de opbrengst van 2019. Het comité is dan ook tevreden met deze opstart na 2 jaar zonder fysieke veiling.

Mocht u bij het lezen van dit verhaal denken “oeps…. vergeten” dan zijn er nog zaken te koop waarmee u de kerk kunt steunen. Wilt u nog klaverjassen met Pastoor Straathof op 12 Januari 2023, hiervoor zijn nog plekken beschikbaar. Voor kerst nog een mooi kerststuk maken, ook dat is nog mogelijk bij de kerstworkshop op 14 december. Voor de Bier en Spijs avond bij restaurant Boerhaave op 10 november zijn ook nog wat plekjes vrij, een aanrader voor de bierliefhebber.
Dus lijkt één van deze zaken u iets, neem dan contact op met Dhr van den Nouland op telefoonnummer 06 53497342.

Het Paveivocomité gaat zich opmaken voor het volgend jaar dus mocht u nog ideeën hebben dan horen wij dat graag.

Het Paveivocomité.

Back To Top