skip to Main Content

Koorleden gezocht voor projectkoor ‘JOZEF’

Het prachtige oratorium Jozef is een nieuw geschreven werk van de hand van componist Marco den Toom en tekstschrijvers Bert Noteboom en Judith Verwaard en inmiddels door meerdere koren uitgevoerd.

Het eeuwenoude verhaal van JOZEF wordt op een hedendaagse en zeer toegankelijk muzikale wijze in de Nederlandse taal verteld. Naast de wijze geschiedenislessen die in het oratorium zijn meegenomen, herkennen we ook veel praktijken van vandaag de dag. Jaloezie, huiselijk geweld, verleiding tot overspel, gevangenschap en honger was toen, maar ook nu aan de orde van de dag.

Onder leiding van dirigent Ad de Joode wordt dit oratorium (bij voldoende aanmelding) eind november in Sassenheim ten gehore gebracht. Daartoe roepen we zangers en zangeressen op om zich aan te melden voor het op te richten Projectkoor “JOZEF”.

De 18 koorrepetities zullen op maandagavond van 20.00 – 21.30 uur gehouden worden in de Julianakerk aan de Julianalaan te Sassenheim.  De repetitiedagen zijn:

Mei:                      14 en 28

Juni:                      4, 11, 18 en 25

September:       3, 10, 17 en 24

Oktober:             1, 8, 15, 22 en 29

November:        5, 12 en 19

Uw aanmelding ontvangen wij graag vóór 20 april via jozef2018@gmail.com onder vermelding van naam, adres en zangstem.  Op basis van het aantal aanmeldingen wordt bepaald of het project doorgang kan vinden en worden de kosten voor deelname bepaald. In de week van 23 april ontvangt u hierover bericht.

 

 

 

Back To Top