skip to Main Content

Palliam wint Teylinger Prijs 2021

Bij Palliam willen we omzien naar elkaar. Omdat de coronatiijd ons op dit vlak voor de nodige uitdagingen stelt hoe dit goed te doen, is het idee van de omarm-band ontstaan. Want wanneer je elkaar niet fysiek kunt omarmen, hoe kun je dat dan wel? Het antwoord hierop is door met aandacht en liefde een armband voor jezelf of voor een ander te knopen. Het knopen geeft de maker ontspanning en afleiding. En de ontvanger krijgt het gevoel niet alleen te zijn. Van elke verkochte omarm-band gaat € 3,00 naar de Voedselbank.

Tijdens een online bijeenkomst op donderdag 29 april heeft een jury de Omarm-band van Palliam en het project Plusmaatjes in de Buurt uitgeroepen tot winnaars van de Teylinger vrijwilligersprijs. Er waren zes genomineerden. Beide winnaars ontvingen een cheque van € 250,-.

Bij Plusmaatje in de buurt ondersteunen zes ervaringsdeskundige jongeren uit de streek 11 jongeren uit Lisse, Sassenheim en Voorhout die met problemen kampen op bijvoorbeeld het gebied van echtscheiding, schulden of seksualiteit.

Ook een omarm-band bestellen? Bestel hier

 

Back To Top