Wat fijn dat we weer kunnen vieren!

Hieronder kunt u reserveren en dan houden wij een plaats voor u vrij. Wij willen u attenderen op de volgende 10 spelregels: Corona spelregels

LET OP: Voor elke persoon die de weekendviering wil bezoeken moet een aparte aanmelding gedaan worden.

Dit is het overzicht van vieringen voor het komende weekend, waar u voor kunt reserveren (daaronder kunt u zich aanmelden):

Zaterdag 26 september 19.00 uur: Warmond – Sint Matthiaskerk

Zaterdag 26 september 19.00 uur: Noordwijkerhout – Sint Victorkerk

Zaterdag 26 september 10.00 uur: Noordwijk – Maria ter Zeekerk

Zondag 27 september 10.00 uur: Noordwijkerhout – Sint Jozefkerk

Zondag 27 september 10.00 uur: Noordwijk – Sint Jeroenskerk

Zondag 27 september 10.00 uur: Voorhout – Sint Bartholomeuskerk

Zondag 27 september 10.00 uur: Sassenheim – Sint Pancratiuskerk

Klik hieronder op de kerk waar u bij de viering aanwezig wil zijn:

U reserveert voor de viering in de Maria ter Zeekerk

Het reserveren voor deze week is om 10 uur beëindigd. U kunt zich vóór de viering bij de Maria ter Zeekerk melden.

U reserveert voor de viering in de Sint Jeroenskerk

Het reserveren voor deze week is om 10 uur beëindigd. U kunt zich vóór de viering bij de SInt Jeroenskerk melden.

U reserveert voor de viering in de Sint Jozefkerk

Het reserveren voor deze week is om 10 uur beëindigd. U kunt zich vóór de viering bij de Sint Jozefkerk melden.

U reserveert voor de viering in de Sint Victorkerk

Het reserveren voor deze week is om 10 uur beëindigd. U kunt zich vóór de viering bij de Sint Victorkerk melden.

U reserveert voor de viering in de Sint Voorhout

Het reserveren voor deze week is om 10 uur beëindigd. U kunt zich vóór de viering bij de Sint Bartholomeus kerk melden.

U reserveert voor de viering in de Sint Pancratiuskerk

Het reserveren voor deze week is om 10 uur beëindigd. U kunt zich vóór de viering bij de Sint Pancratius kerk melden.

U reserveert voor de viering in de Sint Matthiaskerk

Het reserveren voor deze week is om 10 uur beëindigd. U kunt zich vóór de viering bij de Sint Matthias kerk melden.