skip to Main Content

Sluitingsbedevaart naar Kevelaer

Het jaar loopt ten einde, niet alleen het kalenderjaar maar in Kevelaer betekent dit ook dat het bedevaartjaar 2022 ten einde loopt.  Dit wordt op plechtige wijze officieel afgesloten.  Het is een bijzonder moment, de sluiting duurt tot het komend voorjaar en dan zal het seizoen weer plechtig geopend worden op maandag 1 mei 2023.

Zoals voorheen organiseert de Haagse Bedevaarten in dit jaar, met inachtneming van alle voorschriften, deze reis naar Kevelaer van 31 oktober t/m 1 november. Hierbij kunt u aanwezig zijn. Informatie om u in te schrijven, kunt u vinden op  onze website www.bedevaart.nl of in de folders, te verkrijgen via uw parochiebureau.

U kunt de folder ook  aanvragen via  dehaagsebedevaarten@gmail.com  of via 06-49890002.

Maandag 31 oktober

Het vertrek kan plaatsvinden rond 8.00 uur vanaf Leiden, Leidschendam, Den Haag en Rotterdam. Uiteraard kunt u ook aansluiten met eigen vervoer.
Na deelname aan de H. Mis in de Basiliek en  de lunch kunt u deelnemen aan een kruisweg en bij het plechtig Lof wordt de bedevaartkaars gewijd.

Dinsdag 1 november

De Pontificale Hoogmis vindt plaats in de Basiliek.
Na het diner is er afscheid van de Genadekapel en gelegenheid tot het laten zegenen van de devotionalia. Rond 18 uur zal de bus de eerste stopplaats terug naar huis weer aandoen. 

Deelnamekosten per persoon
– 2-persoonskamer met douche/Wc  – € 160,-
– 2-persoonskamer met douche/Wc, eigen vervoer – € 140,-
– toeslag 1 persoonskamer – € 15,-
De kosten zijn inclusief: vervoer, lunch, diner, overnachting met ontbijt, maaltijden, groepsreisverzekering en bedevaartkosten (porto, drukwerk, stipendia e.d.).

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot  onze website www.bedevaart.nl , mailen naar dehaagsebedevaarten@gmail.com of bellen met 06-49890002.

Ineke Huitema, secretaris Haagse Bedevaarten

 

Back To Top