skip to Main Content

Uitgaansdag GKSM

Op zaterdag 15 september heeft het Gemengd Koor Sancta Maria een verrassing’s uitgaansdag mogen beleven  in verband met het 50 jarig jubileum. De koorleden met echtgenoot(e) werden om 8.00 uur bij de Firma Beuk in Noordwijk verwacht, vanwaar wij met de bus vertrokken.

Het gissen waar gaan wij naartoe gaan is begonnen.  De bus ging Rotterdam in en volgde meteen de borden Blijdorp, waar wij ook naartoe gingen en de ontvangst in de haaienzaal was erg goed , koffie met heerlijke gebak. Na dit genuttigd te hebben ging de groep van 66 leden de diergaarde in om te genieten van alle mooie dieren, te veel om op te noemen. Om 12.30 uur was er een heerlijke lunch in de haaienzaal  en daarna ging de reis verder naar spido  voor een rondvaart  van 2 uur door de oude havens van Rotterdam waar iedereen van genoot met een drankje in het zonnetje op het dek.

Na deze mooie rondvaart gingen we weer naar Noordwijk om bij de  ”Heeren van Noortwijck’ van een heerlijk diner te genieten waarna iedereen tevreden en moe naar huis gingen na zo’n heerlijke dag.

 

Back To Top