skip to Main Content

Vier.nu

Website Vier.nu: helpt om te zien waar en wanneer u in onze parochie Kerstmis kunt vieren

In aanloop naar Kerstmis is recent de website Vier.nu online gegaan. Vier.nu is een website over de belangrijke christelijke hoogfeesten. De site roept in december iedereen op om zoveel mogelijk Kerstmis te vieren in de eigen plaatselijke Kerk. Voor onze parochie Sint Maarten staat een vieringenrooster voor december online. Daar kunt u zien welke kerstvieringen wij vieren. U bent daarbij van harte welkom.

Genieten van prachtige kerstmuziek met het kerkkoor, samen de klassieke kerstliederen zingen, luisteren naar de boodschap van het kindje dat geboren werd in een stal om de wereld verlossing te brengen. Samen tijdens deze feestelijke dagen het sacrament van de eucharistie vieren. Dat is Kerstmis en nog veel meer.

Graag wijzen wij u ook op de landelijke website Vier.nu. Deze biedt een aantal handige links en downloads die allemaal inspirerend en informatief zijn voor en over het vieren van Kerstmis. Zo is er voor kinderen een mooi Kerst-doeboekje om te downloaden, is er een link naar het kerstevangelie en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op www.parochiesintmaarten.nl, maar ook op Vier.nu en doe mee: Vier Kerstmis, niet alleen thuis, maar ook samen in de kerk!

 

Back To Top