skip to Main Content

Voorstelling DeusX van de Passie van Noordwijkerhout

DeusX is de naam van de nieuwe muziektheaterproductie van stichting de Passie van Noordwijkerhout. Dit is de derde grote productie van de stichting en daarmee gaan zij terug naar hun roots. De voorstelling gaat over de grote thema’s uit het eeuwenoude passieverhaal…. maar dan anders.

Uniek en bijzonder; want dit verhaal speelt zich af in onze tijd, met de mogelijkheden, opvattingen en techniek van nu. Het verhaal volgt de hoofdpersoon Chris en zijn vrienden en laat zien hoe ook deze generatie worstelt met de grote thema’s in het leven.

Muziektheater, gespeeld, gedanst en gezongen door ruim 50 talentvolle jongeren met een passie voor theater. De muziek van nu wordt uitgevoerd door een live band en ondersteund door het DeusX Projectkoor.

De uitvoeringen van het stuk gaan plaatsvinden op goede vrijdag 30 maart en Zaterdag 31 maart om 20.00 uur. De locatie is ook bijzonder: het Cremer DeusX theater aan de Gooweg in Noordwijkerhout.

Kaartjes voor de voorstelling kosten 5 euro per stuk. De voorverkoop gaat van start op Zaterdag 24 Februari om 10.00 uur bij Vink Multimedia in de Dorpsstraat in Noordwijkerhout.

Voor elk van deze 2 unieke voorstellingen zijn slechts 700 toegangskaarten beschikbaar.

 

Back To Top