skip to Main Content

Vrijwilligerswerk in het buitenland doen?

TWEE JAAR ONTWIKKELINGSWERK GEEFT ECHTE LEVENSVREUGDE
De katholieke missieorganisatie Fidesco Nederland organiseert zaterdag 20 januari 2018 (vanaf 9.30 uur) een informatiedag aan de Rooseveltlaan 2, 2215 NX in Voorhout. Denk jij er wel eens over na om jouw professionele kennis en kunde te delen met mensen in ontwikkelingsgebieden, kom dan naar
deze gratis dag.
Op deze dag heb jij de kans om meer te weten te komen over Fidesco’s werkwijze. Ook mensen die niet direct naar het buitenland willen, maar wel geïnteresseerd zijn, zijn welkom. Gedurende de dag zal er een Heilige Mis zijn en interessante lezingen.
Ook oud-vrijwilligers vertellen over hun werkervaringen. Geef je zelf wel even vooraf op als je wilt komen. Dat kan via e-mail info@fidesco.nl of telefoon 0852-731732.
Voor meer informatie, kijk op www.fidesco.nl.
Fidesco werft, traint en stuurt vrijwilligers uit met professionele expertise (ouder dan 21 jaar). De mensen stellen twee jaar lang hun expertise ter beschikking van het project en beogen hun kennis en know-how over te dragen. De meeste vrijwilligerswerken in de volgende sectoren: medisch, onderwijs, maatschappelijk werk, landbouw en techniek, maar voor elk beroep heeft Fidesco een geschikte plek. Als
tegenprestatie voor hun inzet betaalt Fidesco hun vliegreizen, verzekeringen en een kleine, maandelijkse vergoeding waar de vrijwilligers van rond kunnen komen.

Back To Top