skip to Main Content

Zomerkampen 2023

Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks zomerkampen. De zomerkampen staan open voor iedereen tussen de 8 en 17 jaar uit de parochies van het bisdom Rotterdam. Deelnemers komen uit het hele bisdom, dus ze leren elkaar snel kennen. In 2022 namen in totaal 75 kinderen, tieners en jongeren deel aan de zomerkampen en 23 kampleiders.

Zomerkampen 2023
“Dat had je gedroomd”, zeggen zijn broers tegen Jozef als hij hen over zijn dromen vertelt (Genesis 37). Ze willen er niets van weten. Wat gebeurt er dan? Je ontdekt het op het zomerkamp. Meld je aan. Maak nieuwe vrienden. Laat het zomerkamp ook voor jou een droom zijn die uitkomt!

Dit zijn de data voor de kampen in 2023:

  • Kinderkamp (8-11 jaar) – 9 juli t/m 15 juli – Amerongen (De Kameel)
  • Tienerkamp (12-14 jaar) – 9 juli t/m 15 juli – Nootdorp (Scono)
  • Jongerenkamp (15-17 jaar) – 9 juli t/m 15 juli – Doesburg (De Knoop)

De kampen zijn op een mooie, vaak bosrijke, locatie in een prima omgeving. Er zijn op de leeftijd toegesneden catechese en spelvormen. Er is veel ontspanning in sport, spel en activiteiten. Verantwoordelijkheid krijgen de deelnemers in verschillende taken, zoals corvee. Iedere dag is er een dagopening en dagsluiting, er wordt op kamp een viering gehouden die de jongeren helpen voorbereiden. Elk jaar wordt het thema ontleend aan een bijbelverhaal.

Mocht er interesse zijn in de zomerkampen, maar zijn de financiën een probleem neem dan via de mail contact op met de Parochiële Caritas Instelling (PCI) van Parochie Sint Maarten – pci@parochiesintmaarten.nl

Back To Top