skip to Main Content

Kennismakingsdag Ionagroep

18mei10:0020:00Kennismakingsdag Ionagroep

Evenement Details

De Ionagroep wil een nieuwe stap zetten en de verbinding gaan zoeken met de andere parochiekernen van de Parochie Sint Maarten, met de Protestantse Gemeente Noordwijk en met alle andere geïnteresseerden. Daarom willen we een kennismakingsdag organiseren op Pinksterzaterdag 18 mei in de Maria ter Zeekerk, Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk.

Deze dag start om 10.00 uur met een welkom met koffie en thee. Gedurende de dag zullen we veel met elkaar zingen onder leiding van dirigent Mart Binnendijk. En we zullen een minipelgrimage naar het Noordwijkse strand doen. Daar gaan we een labyrint lopen onder leiding van Nel Hogervorst-van Kampen. We sluiten de dag af om 19.00 uur met een gebedsviering in de Maria ter Zeekerk.

Ter dekking van de kosten voor het gebruik van de kerk en voor de avondmaaltijd vragen we iedere deelnemer om een bijdrage van € 10,-.
Wie wil meedoen, kan zich vóór 12 mei opgeven bij één van onderstaande mailadressen: Leo Salman (lsalman@kpnplanet.nl) of Martine Caspers-Salman (ms.caspers@ziggo.nl).

 

meer

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 20:00

Locatie

Maria ter Zeekerk

Back To Top